Sinä ansaitset joustavan TaxiCaller -liikenteenohjauksen


Kokeile ilmaiseksi 14 päivää – ilmaiseksi ilman ostopakkoa!

Ainoastaan 20 euroa + alv kuukaudessa autoa kohden – jos sinulla on yli 20 autoa, saat joukkoalennuksen

Yhteensopiva 02 Taksin kanssa – tilauskanava, joka kattaa yli 80 % Suomesta!

Miksi TaxiCaller?

Maksat vain siitä, mitä käytät, ilman liittymiskustannuksia tai piilotettuja maksuja.
Pystyt hallitsemaan täydellisesti liiketoimintaasi meidän dynaamisen raportointi - ja tilastotyökalumme avulla.
  Ilmainen tukipalvelu meidän omilta asiantuntijoiltamme vuorokauden ympäri 24/7.
   Täydellinen ratkaisu liikenteenohjaukseen, taksikuljettajan sovellukseen ja useaan tilauskanavaan asiakkaillenne.
   Asennusta ei tarvita, voit aloittaa järjestelmän käyttämisen muutamassa minuutissa.
   Soittajan numeron näyttö ja VoIP (Internet-puhelu) monelta eri toimittajalta.
   Lisää kilpailukykyäsi samalla, kun säästät aikaa, vähennät kustannuksiasi ja otat yhtiösi liiketoiminnan hallintaasi. TaxiCaller on markkinoiden kustannustehokkain pilvipohjainen liikenteenohjausjärjestelmä, jossa on kaikki työkalut, joita tarvitset saadaksesi liiketoimintasi kukoistamaan.

   Luo tilisi nyt, ja voit aloittaa järjestelmämme testaaminen muutamassa minuutissa. Katso videolta, kuinka helppoa se on.
   Luo tilisi täällä

   Tilausjärjestelmä, joka sopii sinun tarpeisiisi

   Hyvän liikenteenohjausjärjestelmän täytyy olla niin yksinkertainen, että kaikki osaavat sitä käyttää. On tärkeää, että se voidaan sopeuttaa juuri sinun tarpeittesi mukaan niin, että se auttaa yritystäsi kasvamaan. Riippumatta siitä, onko sinulla yksi auto tai 500 autoa, se helpottaa sinun jokapäiväistä elämääsi ja auttaa sinua kontrolloimaan paremmin liiketoimintaasi. TaxiCaller antaa sinulle juuri sellaisen järjestelmän. Me autamme joka päivä taksiyrityksiä modernisoimaan ja parantamaan toimintaansa. Ja siitä on hyvää näyttöä – lokakuun 2020 alussa ohitimme 100 miljoonan matkan tilauksen TaxiCallerin kautta. Haluamme nyt kutsua sinut TaxiCaller - perheen jäseneksi.

   Tarjoamme täysin ilmaiseksi ja ilman ostovelvoitetta
   - 14 päivän kokeiluajan
   - koko järjestelmän kokoonpanon ja asennuksen
   - henkilökohtaisen verkkokoulutuksen ja tukipalvelun vuorokauden ympäri 24/7

   Haluan testata 14 päivää!

   Haluatko vielä muita syitä valitaksesi TaxiCallerin liikenteenohjauksen?

   TaxiCaller on tarjonnut vuodesta 2011 lähtien pilvipohjaisia liikenteenhallintajärjestelmiä, joilla on merkitystä. Päivittäin sadat asiakkaat tuhansissa kaupungeissa käyttävät jo TaxiCalleria. Lokakuussa 2020 on järjestelmämme kautta varattu yli 100 miljoonaa matkaa.

   Ruotsalaiset insinöörit, joiden erikoisalana on kuljetus- ja viestintäpalvelu, ovat kehittäneet TaxiCallerin. Koko asiantuntijaryhmämme haluaa auttaa sinua ja henkilökuntaasi menestymään. Siksi teemme kaikkemme ylittääksemme odotuksesi. Tukipalvelumme kokeneet asiantuntijat ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja aina valmiita auttamaan sinua, jos tarvitset apua.

   Säästä aikaasi, vähennä kustannuksiasi ja ota yhtiösi liiketoiminta hallintaasi markkinoiden kustannustehokkaimmalla pilvipohjaisella taksiliikenteen ohjausjärjestelmällä. Me saamme liiketoimintasi kukoistamaan.
   Kokeile ilmaiseksi ja havaitse edut
   Erinomainen! Toimii täsmälleen oikein, ja voit maksaa joko käteisellä tai maksukortilla. Ajoneuvoa voi seurata, ja taksi on helppo tilata.
   TÄYDELLINEN RATKAISU
   Saat kaikki tarvitsemasi työkalut, mukaan luettuna sovellukset kuljettajillesi ja matkustajille.
   PILVIPOHJAINEN JÄRJESTELMÄ
   Et tarvitse ollenkaan asennusta, luot vain tilisi ja voit käyttää järjestelmää heti.
   TOIMINTAVARMUUS
   Vältä kalliita toimintahäiriöitä: meidän käyttöasteemme oli 99,99% vuonna 2019.
   TUKIPALVELU VUOROKAUDEN YMPÄRI 24/7
   Asiantuntijamme auttavat sinua vuorokauden ympäri 24/7.

   Matkustajasovelluksella asiakkaasi voivat varata matkoja suoraan kännykällään!

   Menesty kilpailussa, automatisoi tilausten käsittely ja houkuttele uusia asiakkaita matkustajasovelluksellamme. Meillä on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita sinun yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.
   Kokeile TaxiCalleria täällä
   Kaikki alkoi ajatuksesta, että pitäisi keksiä sovellus, jolla voit paikantaa ja tilata taksin juuri silloin, kun tarvitset sitä. Tänään TaxiCaller on täydellinen liikenteenhallintajärjestelmä, jonka ruotsalaiset insinöörit ovat kehittäneet.
   20 euroa +
   alv autoa kohden kuukaudessa!
   Liikenteenohjauksen konsoli, jossa on reaaliaikainen näyttö, on koko järjestelmän ydin. Sen avulla sinulla ja tilauskeskuksellasi on täysi kontrolli kaikista kyydeistä, autoista ja niiden ajotilanteista. Tilaukset voidaan tehdä joko manuaalisesti tai antaa järjestelmän jakaa kyydit automaattisesti omien asetuksiesi mukaan.

   Matkustaja edellyttää joustavaa ja sujuvaa tilausta. Siksi olemme kehittäneet monta tilauskanavaa: perinteinen tilaus välityspalvelusta, matkustajasovellus, verkkolomake kotisivullesi, tilaustyökalu esimerkiksi hotelleille ja TaxiCaller Express vaikkapa ravintoloille ja lentokentille. Lisäksi voimme tarjota liittymisen valtakunnalliseen 02 Taksi -palveluun. Se on avoin kaikille taksiyrityksille, jotka voivat taata kyytien saatavuuden ja toimintavarmuuden toiminta-alueellaan (lisämaksu Taksi 02:lta on mahdollinen).
   Taksinkuljettajan sovellus sisältää kaiken, mitä kuljettajasi tarvitsevat saadakseen työn tehtyä. Ja sinun asetuksesi varmistavat, että kyydit jaetaan oikeudenmukaisesti. Kuljettajat saavat tilauksensa sovelluksessa. Tilauskeskus näkee, milloin he hyväksyvät tilauksen, ja voi sitten seurata ajoa, kunnes kyyti on päättynyt. Kuljettajan sovelluksessa on useita älykkäitä toimintoja, esimerkiksi sisäänrakennettu taksamittari, GPS-jäljitys, keskustelukanava (chat), ääniviesti sekä maksujen käsittely. Kaiken lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen.

   Erittäin tehokas kehittämämme ”adminpanel” on järjestelmän aivot. Sen avulla pääset kaikkiin liiketoimintaasi koskeviin tilastoihin ja raportteihin, ajojen älykäs toisto-ominaisuus mukaan lukien. Täällä käsittelet myös kaikkia säätöjä, hintalistoja ja ajovyöhykkeitä - kaikkea mitä tarvitset yritystoimintasi optimoimiseksi.